1.Луканка 100 гр/ 4,99 лв.

 2.Пастърма 100 гр/ 8,99 лв.

 3.Шпек 100 гр/ 5,99 лв.

 4.Шунка 100 гр/ 5,99 лв.

 5.Сирене 100 гр/ 4,99 лв.

 6.Кашкавал 100 гр/ 6,99 лв.

 7.Колбасарско плато 350 гр/ 16,99 лв.